Mobila

Dezasamblare – asamblare mobilier

mutari transport mobila internationalAtunci cand ne mutam, fie ca este vorba de sediul firmei sau de locuinta, cea mai delicata problema este mutarea mobilei! Mobilierul, de cele mai multe ori voluminos, trebuie demontat cu grija, astfel incat sa nu fie zgariat, sa nu se piarda piesele si accesoriile de asamblare si sa fie aranjat eficient in camion, astfel incat sa nu fie necesare curse inutile.

Cea mai buna solutie este sa apelati la specialisti cu experienta in mutarea / relocarea de locuinte sau birouri, mai ales ca fiecare tip de mobilier are anumite caracteristici specifice.

Removies Trans a inteles cat de important este acest aspect, si de aceea si-a format o echipa de profesionisti cu experienta in acest domeniu.

manevrare mobilier transportDemontam orice tip de mobilier, il transportam cu grija astfel incat sa nu se deterioreze in timpul incarcarii si al descarcarii. La destinatie, mobila este asamblata exact asa cum a fost initial.

Dupa mutarea cu locuinta sau sediul de birouri, toate piesele de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, efectele personale si orice tip de obiecte fragile sunt aranjate exact acolo unde doriti, rapid si eficient, fara curse inutile sau pierderi de timp.

Asiguram servicii de transport mobila si mutari in oriunde in Bucuresti si din tara catre Bucuresti sau din Bucuresti in tara. De asemenea, efectuam transport de mobila in toata Europa.