Mutari locuinte

mutari locuinte servicii profesionisteMutari Locuinte. Mutarea cu locuinta poate fi un proces simplu, fara batai de cap si cheltuieli inutile, daca este realizat intr-o maniera profesionista.

Etapele de baza ale mutarii. NU sunt doar incarcarea lucrurilor si depunerea acestora la destinatie, pentru ca astfel se creeaza haos. Se pot pierde din vedere aspecte esentiale ce pot avea drept consecinte deteriorarea lucrurilor transportate, efectuarea de curse suplimentare ce cauzeaza cheltuieli suplimetare si pierderi de timp, dificultatea re-organizarii lucrurilor in noua locuinta.

Servicii specializate de mutari locuinte: organizarea si ambalarea corespunzatoare

De aceea, firma de mutari, transport national si international de mobilier Removies Trans va vine in ajutor. Servicii specializate in mutari locuinte:

  • planificarea exacta a intregii mutari
  • inventarierea lucrurilor
  • clasificarea bunurilor in functie de criterii precum: perisabilitate, casabile si incasabile, rezistenta redusa sau ridicata la socuri etc.
  • ambalarea, impachetarea adecvata a fiecarui obiect fragil sau sensibil la socuri
  • planificarea incarcarii astfel incat ocuparea spatiului din autoutilitara sa fie optim

Mobilierul este demontat cu grija si ambalat astfel incat sa nu se zgarie la incarcare si descarcare, sa nu se piarda elementele de prindere si fixare.

Aparatura electronica fragila va fi impachetata corespunzator iaR aparatura electrocasnica grea, precum combina frigorifica sau masina de spalat va fi ambalata si tranportata pe scari. Cu ajutorul unui utilaj special, o liza electrica ce suporta o greutate de pana la 500 Kg.

Removies Trans efectueaza mutari in Bucuresti, dar si in tara. Fie ca va mutati in capitala sau din alta localitate din tara in Bucuresti. Noi va ajutam sa va instalati comod si fara cheltuieli mari in noua locuinta.

manevrare mobilier transport