Mutari internationale

mutari internationaleAtunci cand vreti mutari internationale pentru a pleca in alta tara, lucrurile par sa se complice. Cum incarcam intreaga mobila si celelalte lucruri eficient si astfel incat sa nu se deterioreze pe drum. Cum tranzitez diverse state, ce ruta sa aleg pentru ca durata transportului sa nu fie prea mare, dar sa ajung la destinatie in siguranta …

  • Removies Trans, firma de mutari internationale si transport mobila are raspunsuri si solutii la toate aceste probleme. Nu trebuie decat sa ne dati cateva coordonate, pentru ca totul sa desfasoare ca la carte. Locul de plecare si destinatia, cand aveti nevoie sa efectuati transportul si care sunt bunurile de transportat.

Mutari internationale, transport mobila in Europa si oriunde in strainatate

Nu trebuie sa va faceti griji pentru mobila. Echipa noastra are experienta in demomtare si remontare mobilier, astfel ca la destinatie mobilierul va fi asamblat si fixat in noua locuinta. O autoutilitara dotata cu lift in spate si echipata corespunzator pentru orice conditii de drum. Aceasta va garanteaza siguranta transportului si faciliteaza incarcarea si descarcarea bunurilor

In ce priveste transportul de mobila international, avem experienta in tranzitul tarilor din Europa. Cunoastem specificul si rutele catre diferite destinatii din numeroase tari precum Bulgaria, Franta, Anglia, Austria, Germania, Belgia, Polonia, Turcia, Grecia, Spania sau Italia si altele.

Contactati cu incredere echipa Removies Trans.  Fiti siguri ca toate bunurile ajung la destinatie in siguranta si la termenul stabilit!

mutari internationale