Sector 3 Bucuresti

Asiguram servicii complete de mutari, atat pentru firme, cat si pentru persoane fizice, oriunde in sector 3 Bucuresti.

Sector 3 BucurestiServiciile noastre includ toate etapele necesare procesului de mutare. Facem inventarierea si ambalarea lucrurilor, demontarea mobilierului, incarcarea in autoutilitare, pana la descarcarea si instalarea obiectelor in noul imobil. Noi efectuam si remontarea mobilei si fixarea acesteia in locurile stabilite de catre beneficiar.

Nu trebuie sa va faceti griji pentru lucrurile de dimensiuni mari sau foarte grele, pe care un lift obisnuit nu le suporta.

Sector 3 Bucuresti

.

  • Removies Trans dispune de o liza electrica – un utilaj profesional care asigura urcarea pe scari a unor obiecte cu o greutate de pana la 500 Kg , dotat cu un acumulator puternic ce mentine liza electrica in stare de functionare aproximativ 6 – 8 ore.

.
Mutari, relocari oriunde in Bucuresti si in tara

  • camionete cu liftEchipa noastra de profesionisti in mutari si transport mobilier dispune de autoutilitare echipate cu lift in spate. Acesta asigura manevrarea silentioasa a obiectelor fragile, evitand astfel socurile ce le pot afecta functionarea sau integritatea.

Va mutati in sector 3 Bucuresti? Noi cunoastem foarte bine zona, ceea ce ne ajuta sa alegem traseul optim pentru a evita blocaje de trafic, strazi cu sens unic sau inchise. Astfel evitam ocolirile inutile care pot cauza intarzieri sau alte neplaceri.