Aranjare

aranjare montare mobilierDe obicei mutarea intr-un nou imobil consta in transportarea lucrurilor de la vechea adresa la cea noua. Mutarea se poate face destul de simplu. Demontam, impachetam, incarcam totul. La destinatie descarcam totul. Apoi … incercam sa facem aranjare montare mobilier la locul potrivit.

In acest punct constatam ca suntem in impas. Daca nu planificam totul de la inceput, ne este greu. De asemenea si daca cei care ne-au ajutat sa aducem toate lucrurile la noua adresa nu mai sunt acolo.

Aranjare, montare mobilier in locurile desemnate, in noua locatie a tuturor articolelor

Removies Trans nu va lasa cu lucrurile adunate in mijlocul noului imobil! Noi consideram ca ne-am incheiat misiunea abia dupa ce toate lucrurile sunt asezate la locul lor.

aranjare montare mobilierIn primul rand piesele de mobilier, ce au fost demontate pentru mutare, li se va face aranjare montare mobilier la destinatie. Exact pe locul desemnat de beneficiar. De asemenea, obiectele fragile, aparatura ce necesita o manevrare atentat sau alte lucruri grele sau voluminoase, sunt asezate acolo unde isi au locul potrivit.

De aceea, echipa de profesionisti in mutari Removies Trans isi planifica detaliat operatiunile de mutari si transport mobilier. Ei au grija sa prevada nu doar incarcarea si transportul bunurilor, dar si aranjarea acestora la destinatie, in noul imobil.