Impachetare

impachetare ambalareImpachetare ambalare obiecte fragile !

Transportul obiectelor fragile este un aspect delicat de care trebuie sa tinem seama atunci cand ne mutam. Poate fi vorba de vesela, obiecte fragile care ne sunt dragi, suveniruri si obiecte decorative precum tablouri, ceasuri de perete, ghivece de flori si vase decorative, piese de mobilier din sticla precum masute de cafea sau dulapioare cu usi din sticla, dar si electronice sau electrocasnice.

In timpul mutarii, la toate acestea le trebuie impachetare ambalare, facuta cu mare grija dar si eficient. Astfel incat sa nu intarzie mutarea si sa dureze mai mult decat este nevoie.

Solutia este planificarea si organizarea eficienta!

Este clar ca ai nevoie de o mana de ajutor, si nu orice fel de ajutor, ci unul specializat. Ai nevoie de o persoana  special instruita pentru aceasta sarcina. In primul rand trebuie inventariate, pentru a sti exact care sunt obiectele fragile ce trebuie transportate si cum vor fi ele aranjate in camioneta. Astfel incat sa incapa cat mai multe. Apoi trebuie impachetate ambalate cu ajutorul unor materiale ce le asigura protectia in timpul incarcarii si descarcarii.

impachetare ambalareVi se pare complicat? Cu Removies Trans nu trebuie sa va faceti griji: ne ocupam de toate aceste operatiuni rapid, organizat si eficient!

Va invitam sa ne contactati pe email sau telefon si sa ne dati detalii privind mutarea pe care aveti nevoie sa o efectuati. Dupa o planificare riguroasa a intregii operatiuni, punem in aplicare intregul plan si intreaga mutare se va face dupa ceas!