Transport

mutari obiecte fragile BucurestiIn aparenta mutarea locuintei sau a birourilor firmei pare simpla: impachetam si incarcam toate lucrurile, pentru ca apoi sa le descarcam si sa le aranjam in noul imobil. Detaliile insa sunt esentiale, si daca nu facem o planificare precisa de la inceput, constatam ca nu ne incadram in timp, trebuie sa facem numeroase curse pentru a transporta toate lucrurile, sau – si mai grav – la destinatie cconstatam ca o parte dintre acestea s-a zgariat ori s-au spart.

Transport mobila/efecte personale in cele mai bune conditii

Removies Trans are experienta in mutari si transport de mobila si obiecte fragile in siguranta. Experienta ne-a invatat sa planificam totul cu grija si sa inventariem obiectele ce trebuie transportate. Astfel vom sti de la inceput care sunt lucrurile ce necesita o atentie deosebita: mobila ce trebuie demontata si manevrata cu grija sa nu se zgarie si apoi asamblata la destinatie, obiecte fragile ce se pot sparge, ghivece cu plante etc. Astfel, le vom separa de lucrurile incasabile si care nu necesita un regim special de transport si vom eficientiza intregul proces de mutare.

camionete cu lift

Camionetele prevazute cu lift de care dispunem ne ajuta sa manevram bunurile cu grija, fara sa le bruscam la incarcare si la descarcare, sau sa existe riscul unor accidente care sa le afecteze integritatea.

Siguranta, organizare si profesionalism sunt principiile pe baza carora actioneaza echipa noastra de specialisti in mutari si relocari, transport mobila si aparatura fragila. Contactati-ne pentru o oferta personalizata de servicii!