Profesionistii mutarilor si transportului de mobila.

Despre noi

Despre noi: Mutari, relocari: servicii transport mobila

Mutarea este o experienta care necesita atentie, spirit de organizare si o planificare stricta a operatiunilor necesare. Relocarea implica ambalarea si manevrarea cu atentie a mobilierului si a obiectelor, fie ca este vorba despre locuinta sau sediul unei companii: obiecte grele, fragile, pretioase, dificil de transportat, incomode, cu multe componente, mici sau mari, vechi sau noi…

Mutarea este o experienta care-ti poate schimba viata.

despreEste mult mai simplu si mai sigur sa apelati la specialisti cu experienta in manevrarea aparaturii electronice sau electrocasnice, a mobilierului din casa sau a mobilierului de birou.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul mutarilor de locuinte si al relocarilor pentru birouri si sedii de firme. Echipa Removies Trans va pune la dispozitie personal bine instruit. Echipa noastra se mandreste cu experienta in operatiuni de mutari complexe. Promptitudine si profesionalism in relatiile comerciale si o buna organizare a intregii activitati logistice.

De aceea, veti beneficia de solutii adaptate la specificul tipului de mutare pe care urmeaza sa o faceti. Fiind deschisi la dialog si flexibili. Vei descoperi ca alaturi de noi nu exista “nu se poate”, ci numai solutii ingenioase si avantajoase.

despreDespre Noi: Asiguram servicii de transport mobila si mutari oriunde in Bucuresti si din tara catre Bucuresti sau din Bucuresti in tara. De asemenea, efectuam transport de mobila in toata Europa.

Portofoliul nostru include curse catre numeroase destinatii din tara si din strainatate. Astfel ca suntem familiarizati cu traseele si dificultatile fiecarei zone din tara. Fie ca este vorba de Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Iasi sau Constanta, dar si din Europa.