Mutari in tara

Experienta si profesionalism in mutari, transport national mobila

transport national mobilaPentru un transport national mobila. Sau pentru transportul aparaturii electronice si electrocasnice, dar si a obiectelor decorative fragile, plante naturale si arbusti de interior…. Aceste transporturi sunt operatiuni delicate. Fie ca este vorba despre mutarea intr-o locuinta noua sau de mutarea birourilor firmei, ori pur si simplu de produse noi pe care abia le-ati cumparat.

Mobilierul, vesela si obiectele decorative fragile, televizorul si calculatorul, combina frigorifica ori masina de spalat, precum si alte lucruri indispensabile in orice locuinta devin o povara atunci cand trebuie sa ne mutam.

  • Ca sa fiti siguri ca mutarea acestora va decurge in siguranta, astfel incat la destinatie toate aceste lucruri sa fie intacte si in stare de functionare, aveti nevoie de servicii specializate de mutari si relocari.

Removies Trans Bucuresti dispune de o echipa cu peste 20 ani experienta in mutari si transport national mobila. Oferim servicii profesioniste de mutare si transport national mobila. Dispunem de autoutilitare cu lift in spate. Avem si o liza electrica pentru urcarea obiectelor mari si grele pe scari. O echipa de specialisti in demontare si remontare mobila

Mutari, transport mobila in Bucuresti si oriunde in tara

Portofoliul echipei Removies Trans include. Rute variate de transport in tara, in diferite zone si localitati, precum: Bucuresti. Ploiesti. Pitesti. Oradea. Timisoara sau Cluj Napoca. Targu Mures. Piatra Neamt. Brasov. Hunedoara. Suceava Bacau. Iasi. Slobozia. Braila. Tulcea sau Constanta si multe altele.

Cunoastem foarte bine rutele, starea drumurilor si putem stabili cu usurinta traseul potrivit pentru destinatia transportului.