comunicarea eficienta este o parte cruciala a unei mutari reusite!

Tips & tricks

Relocari, mutari profesioniste:
noi te ajutam sa te organizezi eficient

Servicii prompte si profesioniste mutari si transport mobila in orice zona din Bucuresti, sau in alte orase dar si din alte orase catre Bucuresti: mutari in/din Oradea, Cluj Napoca, Iasi, Constanta etc. sau in strainatate.

Odata ce echipa Removies Trans si-a asumat atributiile, tu te poti ocupa in liniste de alte lucruri:

Prima etapa: ai grija ca toata lumea sa fie la curent cu noua ta adresa!

Sa fie nevoie de tine si sa nu fii gasit – nu e tocmai placut. Nici pentru cei care te cauta, nici pentru tine. Asadar, anunta schimbarea domiciliului tuturor celor cu care ai o relatie oficiala (serviciul de evidenta a populatiei in primul rand, apoi si avocati, medici, banci, companii de asigurari, scoli sau gradinite) dar si familiei si prietenilor.

Nu se stie niciodata cand va fi nevoie sa fii gasit acasa!

Etapa 2-a: rezolva problemele administrative inainte sa te muti, e mai usor asa!

Notele de plata sunt usor de uitat (ca toate detaliile mai putin placute) iar cand revin, nu vin niciodata singure, mai aduc si alte cheltuieli – poate chiar si amenzi. Deci ai grija sa achiti ultimele cheltuieli ale fostului tau domiciliu si anunta compania de gaz, electricitate, apa, telefonie fixa si cablu TV ca te-ai mutat, furnizandu-le si noua ta adresa.

Etapa 3-a: scapa de surplus!

Lucrurile de care nu mai ai nevoie pot fi o adevarata pacoste in procesul mutarii. Cel mai bine este sa scapi de ele: da-le prietenilor, vinde-le sau depoziteaza-le undeva pana te decizi ce vei face cu ele.

Nu lasa mostenirea vechiului tau apartament sa te incomodeze la inceput de drum!

Etapa 4-a: ai grija de micile detalii importante!

Pentru ca totul sa mearga ca pe roate, si sa nu apara micile “drame” care ne streseaza atat pe parcursul unei mutari, e necesar ca tu si cei dragi sa va ingrijiti de lucrurile de baza (mancare, apa, atentie si ingrijire pentru copii, batrani sau animale).

Apoi, te poti gandi cum sa cureti si sa pui in ordine diversele echipamente care urmeaza sa fie impachetate (bicicleta, aparate de gimnastica, truse diverse, schiuri, saniute, etc.) si sa returnezi sau recuperezi obiectele imprumutate.

De asemenea, nu uita sa notifici noua ta adresa ziarelor sau revistelor la care esti abonat si companiei de telefonie mobila!

Cu o zi inainte de mutare: nu uita esentialele!
Pregateste un mini-bagaj cu obiecte de stricta urgenta si toate actele importante, banii, cheile, stampilele pe care le aveai in fostul apartament! E de la sine inteles ca tu esti cel care va trebui sa aiba grija de acest bagaj pe parcursul mutarii. In ziua mutarii: relaxeaza-te!