Ai incredere in noi!

Servicii prompte si profesioniste mutari si transport mobila

Pentru ca totul se decurga conform planului stabilit, e important sa nu fii stresat si sa lasi echipa specializata in manevrarea si transportul mobilierului sa-si faca treaba. Apeland la o companie de mutari / relocari locuinte si birouri, lucrurile sunt mai simple.

Daca nu ai stare, implica-te!

Totusi, daca vrei sa te implici, poti sa ajuti echipa cu cateva detalii care pot eficientiza operatiunile de organizare si impachetare.

In primul rand, asigura-te ca locatarii din noul imobil (vecini si administrator) stiu ca te muti in ziua aleasa iar liftul este rezervat mutarii. Un loc de parcare in apropierea imobilului – pentru camionul companiei – este un detaliu esential pentru echipa care se ocupa de mutare.

mutari transport mobilierGoleste de continut toate recipientele cu gaz sau petrol (sau alte substante de acest fel) si ai grija sa nu fie plasate langa alte obiecte inflamabile, in timpul mutarii. De asemenea, goleste frigiderul de continut – alimentele perisabile congelate nu vor rezista.

Inainte sa pleci, verifica inca o data toate incaperile – asigura-te ca totul a fost impachetat si incarcat.

Ramai la dispozitia echipei (fie si telefonic) si ofera informatiile cerute – comunicarea eficienta este o parte cruciala a unei mutari reusite!

Removies Trans, firma de relocari / mutari: asiguram servicii de transport mobila si mutari in oriunde in Bucuresti si din tara catre Bucuresti sau din Bucuresti in tara. De asemenea, efectuam transport de mobila in toata Europa.